SPORTAS

UFC 298 korta: Volkanovskis prieš Topuria, Robertas Whittakeris prieš Paulo Costa ir visos šio savaitgalio kovos

Vyrų svorio kategorijos titulas bus rizikuojama pagrindiniame renginyje CFU 298 šį savaitgalį, pvz Aleksandras Volkanovskis apsaugo diržą nuo Ilia Topurija.

Volkanovskis siekia šeštą kartą sėkmingai apginti titulą, liepą suėmus Yairą Rodrigueząnors australas patyrė pralaimėjimus lengvajame svoryje abiejose šios pergalės pusėse.

Vasarį, Volkanovski nugalėjo 155 svarus sveriantis čempionas Islamas MakhačiovasPSO spalį per savo revanšą nokautavo 35-erių metų žaidėją, kai per trumpą laiką įsikišo plunksninis karalius. Atsižvelgiant į žiaurų šio antrojo pralaimėjimo pobūdį, kai kurie gerbėjai baiminasi dėl Volkanovskio, kai jis ruošiasi susikauti jaunesnė, galingesnė ir pilnesnė Topurija.

Gruzinas, kovojantis už Ispanijos ribųyra nenugalėtas su 12 finišų iš 14 pergalių ir turi giminaitis jaunimas iš jo pusės 27 m.

Štai viskas, ką reikia žinoti. Galime uždirbti komisinių už kai kurias šiame straipsnyje pateiktas nuorodas, tačiau niekada neleidžiame, kad tai paveiktų mūsų turinį. Šios pajamos padeda finansuoti žurnalistiką „The Independent“.

Kada vyks UFC 298?

UFC 298 turėtų vykti šeštadienį, vasario 17 d., Honda centre Anaheime, Kalifornijoje.

Ankstyvieji pasiruošimai prasidės 23.00 val. GMT (16.00 PT, 18.00 CT, 19.00 ET), o įprastos kovos vyks 1.00 val. GMT sekmadienį, vasario 18 d. (6: 22:00 PT, 20:00 CT, 21:00 ET šeštadienį). Tada pagrindinė kortelė turėtų prasidėti sekmadienį 3:00 GMT (20:00 PT, 22:00 CT, 23:00 ET šeštadienį).

Kaip aš galiu tai žiūrėti?

JK UFC 298 bus rodomas tiesiogiai per TNT Sports, o transliuotojo programėlėje ir svetainėje taip pat bus rodomos kovos. Jungtinėse Valstijose ESPN+ veiksmą transliuos tiesiogiai. „UFC Fight Pass“ taip pat transliuos ankstyvąsias ir įprastas parengiamąsias rungtynes.

Jei keliaujate į užsienį ir norite žiūrėti įvykį, jums gali prireikti VPN, kad atblokuotumėte srautinio perdavimo programą. Mūsų VPN apžvalga yra čia, kad padėtų ir apima VPN pasiūlymai rinkoje. Žiūrovai, naudojantys VPN, turėtų įsitikinti, kad laikosi visų vietinių taisyklių, kuriose jie yra, ir paslaugų teikėjo sąlygų.

Šansai

Volkanovskis švenčia pergalę prieš Yairą Rodriguezą

(„Getty Images“)

Volkanovskis – 5/6

Topurija – 20/21

Per Betway.

Visas žemėlapis (gali keistis)

Pagrindinis žemėlapis

Aleksandras Volkanovskis (C) prieš Ilia Topuria (svorio titulas)

Robertas Whittakeris prieš Paulą Costa (vidutinio svorio)

Geoffas Nealas prieš Ianą Machado Garry (pusvidutinio svorio)

Merabas Dvalishvili prieš Henry Cejudo (svoris)

Anthony Hernandezas prieš Romaną Kopylovą (vidutinio svorio)

Ilia Topuria yra 14:0 ir 12 pergalių

(„Getty Images“)

Preliudija

Amanda Lemos prieš Mackenzie Dern (moterų šiaudinis svoris)

Marcosas Rogerio de Lima prieš Justiną Tafą (sunkusis svoris)

Rinya Nakamura prieš Carlosą Vera (svoris)

AJ Dobsonas prieš Treseaną Gore’ą (vidutinio svorio)

Pirmoji preliudija

Zhang Mingyang prieš Brendsoną Ribeiro (pussunkis svoris)

Yusaku Kinoshita prieš Danny Barlow (pusvidutinio svorio)

Obanas Elliotas prieš Val Woodburn (pusvidutinio svorio)

Andrea Lee prieš Mirandą Maverick (moterų lengvaatletis)